Kossig upplevelse

Vi har något helt otroligt att meddela er alla!

Här om dagen fick vi ett besök som definitivt kommer att sätta vår båtklubb på kartan på ett helt nytt sätt. Ni kommer inte tro det, men kor har intagit vår hamn!

Ja, ni hörde rätt – det är inte ett skämt! Våra vackra båtar har nu oväntade sällskap av dessa färgstarka och spralliga djur. Det verkar som att korna fick för sig att de också ville njuta av den fantastiska känslan av att vara på vattnet. Vem kan klandra dem?

Vi måste erkänna att det är en rolig syn att se kor kliva runt i vår hamn. Det är som om de försöker förstå vår passion för båtlivet på sitt eget vis.

För att ta hand om denna oväntade besökare har vi kontaktat Naturvårdsverket, som kommer att ge oss vägledning och stöd för att säkerställa att kor och båtlivet kan existera harmoniskt tillsammans i hamnen. Vi är tacksamma för deras hjälp och ser fram emot att lära oss mer om korna och deras behov.

Vi ses vid hamnen och förbereder oss för att njuta av en kossig upplevelse!

Bästa hälsningar,

Hamnkapten